Dr. Juchheim

Beauté la Fem is onafhankelijk distributeur van Juchheim Cosmetics

Mijn salon producten zijn te bestellen via onderstaande link, of via een whatsappbericht. wil je graag tips over welke het beste is voor je huid? twijfel niet om contact op te nemen met mij, ik help graag.

Let op! deze website is duits. klik met de rechtermuisknop op een plek waar geen tekst of plaatje staat, en dan op vertalen in het nederlands.

https://beautelafem.juchheim-methode.de

 

Juchheim Cosmetics

De producten van Juchheim Cosmetics hebben geweldige en zichtbare resultaten op zowel korte als lange termijn. Hiermee zijn zij in de beautywereld toonaangevend en onderscheidend.

De eerste resultaten van de gezichtsproducten zie je vaal al binnen enkele minuten en die van de lichaamsproducten al binnen enkele uren! Bovendien zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk.

Deze effect-cosmetica is een pionier in dit exclusieve vakgebied. Waarvan de zichtbare resultaten zich toonbaar maken in korte tijd en niet alleen resultaten op papier heeft staan.

Effect-cosmetica betekent: zichtbare verbetering van het huidbeeld binnen een korte tijd en zichtbaar jonger uiterlijk bij regelmatig gebruik.

Het geeft de rijpere huid een zichtbare frisse kik en gaat de strijd aan met de sporen van de tijd. Het resultaat: een zichtbaar jonger uiterlijk.

 

verschil van 4 uur                                                                                                                                    verschil van 1 uur

Dr. Jurgen Juchheim

Dr. Juchheim is 30 jaar zelfstandig arts in zijn kliniek in München. Zijn werk specialiseert zich in immunologie en medische esthetiek. Zijn uitspraak is, een mens is mooi wanneer de binnen en buitenkant in evenwicht is.
Zo heeft hij vele mensen geholpen met het verbeteren van de gezondheid en uiterlijke schoonheid.
In zijn kliniek werd hem herhaaldelijk gevraagd door patiënten welk product geschikt was. Aangezien er op de markt niets effectiefs te vinden was begon Dr. Juchheim 10 jaar geleden met zijn eigen verzorgingslijn. Het eerste product wat hij op de markt bracht was Filler 4 Face. Vele waren daar zeer van onder de indruk en het aanbevelen aan vrienden en bekende werd een feit. Daar is het voor Dr. Juchheim effect-cosmetica allemaal begonnen.

Veel inspanning wordt geleverd om deze effect-cosmetica stap voor stap meer werking te geven. Er werd over de hele wereld gereisd om nieuwe werkstoffen uit de Ayurveda-leer, plantaardige extracten en hoogwaardige mineralen te leren kennen en te implementeren. De ontdekking van de kracht van siliciumverbindingen met onmiddellijk resultaat tegen vermindering van rimpels, heeft bijgedragen tot de ontwikkeling en succes van Juchheim cosmetica.

Denk jij nu!? WOW! Dit wil ik ook?

Boek dan nu een Dr. Juchheim behandeling, of bestel via bovenstaande link jouw producten.

 

Wil jij Juchheim producten verkopen?

Ben jij net zo'n fan van de Dr. Juchheim producten als dat ik ben? Heb jij het WOW-effect al ervaren? Heb je interesse en/ of ambities om door te groeien in de schoonheidsbranche? Word dan binnen ons dreamteam onafhankelijk partner en voeg deze 100% natuurlijke effectieve beautyproducten toe aan jouw verkoopassortiment. Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.